Стабилизујте свој крвни притисак ефикасно и природно са новим Рецардио суплементом.

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ

Недавне студије су показале да су последице хипертензије опасније од болести попут рака и туберкулозе заједно. У девет од десет случајева хипертензија доводи до срчаног удара, јер се у крвним судовима формира својеврсни чеп, што повећава могућност да будете жртва можданог удара.

Све ово постаје још вероватније ако пушите, ако конзумирате алкохолна пића, ако имате лошу исхрану, превише седећи начин живота, ако сте подвргнути стресу или имате висок ниво холестерола. Прекомерна тежина је такође окидач.

Ова подмукла патологија се развија веома брзо и изузетно је распрострањена. Започињање лечења што је пре могуће могло би вам заиста спасити живот.

И управо у ту сврху је формулисан нови природни производ који, стално узиман, може да стабилизује крвни притисак и отклони све горе наведене опасности. Његово име је Рекардио и већ је постигао огроман успех у целом свету пре него што је стигао овде у Италију.

Шта је РЕЦАРДИО

Рецардио, додатак исхрани против хипертензије треба сматрати природним комплексом специјално формулисаним за ваше срце. Ово једињење је у стању да нормализује функције срца и врати крвни притисак током првог третмана.

Ево главних предности Рецардио-а:

 • Стабилизација притиска на исправним нивоима.
 • Побољшање срчане активности.
 • Повећана еластичност венских зидова
 • Нормализација кардиоваскуларне функције
 • Регенеративно дејство

Јачање функционалности свих унутрашњих органа.

Како функционише РЕЦАРДИО

Рекардио је права брза помоћ.

У првих 6 сати након првог узимања овог додатка, притисак се стабилизује. Рекардио је у стању да блокира нагле промене притиска, хармонично регулише функционисање срчаног система, у стању је да успори процесе који могу довести до патологија као што су ангина пекторис, аритмија, неуроза.

Такође побољшава памћење и омогућава бољи опоравак када се узима након можданог удара. Производ нема контраиндикације и нежељене ефекте и може га користити у било ком узрасту и мушкарци и жене.

Како се користи РЕЦАРДИО

Индикације о уносу овог суплемента су приказане на упутству продајног паковања и укључују следеће:

 • Узмите 100 мл додатка два пута дневно;
 • Препоручује се да се заврши циклус од 40 дана са изузетном доследношћу.

РЕЦАРДИО резултати и ефекти састојци

Али који су састојци Рекардија?

Ево комплетне листе са сродним погодностима.

 • глог – може да тонизира мишиће срца, делује способно да прошири крвне судове, спречи стварање плакова и побољша крвне вредности. Такође је у стању да стабилизује ниво холестерола у крви.
 • Коприва – Садржи велику количину витамина, киселина и других активних компоненти. Веома је ефикасан у лечењу срчаних болести. Помаже у снижавању нивоа стреса, побољшава функцију срца и циркулацију крви и раствара крвне угрушке.
 • Витамин В6 – У стању да снизи крвни притисак и помогне у уклањању вишка течности из целог тела.
 • Рибофлавин, витамин Б2 – Један од најважнијих витамина за здравље људског организма. Ова супстанца је изузетно важна за стварање црвених крвних зрнаца и антитела и за преношење кисеоника до ћелија.
 • Тиамин, витамин Б1 – супстанца без које нервни систем не може ефикасно да функционише, има опуштајуће дејство и способна је да побољша циркулацију крви.

РЕЦАРДИО цена и где га купити

Сада се питате колико кошта овај ефикасан производ за хипертензију. Па, бићете пријатно изненађени када откријете да је тренутно, а још неколико дана, могуће купити Рецардио по супер сниженој цени. Попуст ће вам омогућити да купите пакет Рекардио додатка за само 39 евра уместо дуплог. Ова промоција ипак неће дуго трајати, па је искористите одмах!

Али где га можете купити? Да бисте га удобно примили код куће, само се повежите на званичну веб страницу производа, Рецардио се не налази у апотекама нити у онлине продавницама. На веб страници произвођача једноставно попуните формулар за поруџбину на почетној страници наводећи своје име, презиме и број телефона.

Сачекајте да оператер позове и саопшти податке за пошиљку, нема потребе за авансним плаћањем. За неколико дана добићете производ директно на назначену адресу и мораћете да га платите директно курирској служби.

РЕЦАРДИО сведочења

„Пре два месеца требало је да изгубим најбољег пријатеља због срчаног удара. Да не спомињем последице које је проклети мождани удар имао на мог брата пре две године. Истраживао сам и открио да ако можете стабилизовати крвни притисак, можете драстично смањити могућност можданог или срчаног удара. И зато сам, након што сам добро прочитао Рецардио на разним форумима, одлучио да га наручим и узимам доследно према индикацијама. После само месец дана, мој крвни притисак је близу савршеног нивоа. Нисам очекивао тако евидентан резултат за тако кратко време, али очигледно сам веома задовољан. То је заиста ефикасан и пре свега приступачан производ”.

~ Ирма, 48 година

„Рекардио је био мој спас. После 50. године променио сам исхрану, почео сам да вежбам, све да бих покушао да држим крвни притисак под контролом, али ништа није успело. Мој крвни притисак није показивао знаке смањења. Што је почео да ради само неколико недеља након првог узимања овог додатка. Осећам да га препоручујем свима, пре свега због цене и љубазности корисничке службе, а затим због тога што је лак за узимање и даје тренутне користи. Још корисније ако мислите да смањује могућност можданог и срчаног удара скоро до тачке поништавања. Овај производ ме је буквално развеселио.”

~ Саверио, 55 година

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ