продужи макКада мушкарац почне да осећа недостатак енергије и његов либидо бледи и скоро нестаје, можда се узрок свега може приписати ниском нивоу тестостерона у телу. Ово такође доводи до губитка сексуалне издржљивости и бројних еректилних дисфункција које често изазивају психолошке проблеме који се такође понављају у везама у пару. Пробајте природни Пролонг-Мак! ПОРУЧИТЕ ОДМАХ

Пролонг-Мак је нови природни додатак који може побољшати величину мушког органа и побољшати сексуалне способности мушкараца у било ком узрасту. Пролонг-Мак садржи биљне екстракте и активне биљне састојке који су безбедни за узимање и ефикасни без обзира на узрок проблема.

У овом чланку пружамо вам свеобухватан преглед овог додатка и предности које он може понудити мушкој популацији.

Занимљива чињеница
Пенис може да пукне: фрактура пениса није легенда, чак и ако је пенис прилагодљив орган, може се десити да пукне услед изненадне руптуре кавернозних тела када је орган у ерекцији. Ово је изузетно болно и није неуобичајено стање. Штавише, постоји и одређени облик некомпатибилности између мушких и женских полних органа који, колико год били разноврсни и прилагодљиви у зависности од случаја, могу имати стварне некомпатибилности величине и облика које могу учинити секс скоро веома болним, ако не и немогућим.

Пролонг-Мак: шта је то?

Пролонг-Мак је производ који је управо стигао у Италију. Његова формулација може помоћи да имају јаку и трајну ерекцију за све мушкарце који имају сексуалне проблеме без обзира на године.

Према мишљењима и рецензијама оних који су га већ пробали, његови састојци би могли да побољшају циркулацију крви у захваћеном подручју што би довело до чвршће и трајније ерекције.

Састојци садржани у Пролонг-Мак формули су у стању да побољшају осетљивост карличног подручја и стимулишу веома велико задовољство. Такође су у стању да спрече проблем превремене ејакулације, а њихов унос побољшава квалитет и квантитет произведене сперме, што омогућава да сваки сексуални партнер буде задовољан и задовољан ефикасно.

пролонг-мак, пар

Пролонг-Мак: Да ли ради? Како?

Пролонг-Мак ради са високом ефикасношћу. Узимање 1 капсуле 25-30 минута пре сексуалног односа помаже да се продужи просечно трајање сексуалног односа. Овај природни додатак делује брзо и његова ефикасност се повећава од узимања до узимања, побољшава ерекцију, повећава осетљивост ерогених зона и побољшава перформансе. Све ово у потпуну корист за оба партнера

Како се користи Пролонг-Мак

Упутства за узимање Пролонг-Мак капсула су детаљна на продајном паковању и обично планирате да узимате:

  • 1 капсула дневно, ујутру и пре доручка, за превентивни ефекат и дуготрајне резултате;
  • 1 капсула пола сата пре сексуалног односа, за тренутне резултате.

Капсуле треба узимати са водом.

Пролонг-Мак: састојци и контраиндикације

Пролонг-мак, пар

Пролонг-Мак има активне састојке који могу помоћи у побољшању сексуалних способности, а не само у недостатку неких витамина или минерала, као што је случај у већини производа који се продају у апотекама.

  • Пролонг-Мак стимулише производњу азот-оксида у телу што помаже у повећању потенције мушког органа.
  • Пролонг-Мак повећава проток крви у ткивима пениса и гарантује дуже и јаче ерекције.

Природни састојци у Пролонг-Мак-у ефикасно доводе ваш крвоток и дају вам више снаге и издржљивости испод чаршава.

Ваши партнери ће коначно моћи да уживају у вишеструким оргазмима током ваших страствених сусрета, а ваше самопоуздање ће вас натерати да поново откријете сву своју страст.

Пролонг-Мак такође садржи природне супстанце које помажу телу да одржи кондицију и живи сексуални живот.

Пролонг-Мак: Цена? можете ли га пронаћи у апотеци или на Амазону?

пролонгмак, задовољна девојка

Почнимо од веома важне премисе: једини начин да будете сигурни да имате ефикасан производ је да купите оригинални Пролонг-Мак.

Па где га купити? Пролонг-Мак у апотеци није пронађен. Оригинални производ није доступан ни на Ебаи-у ни на Амазону. Да бисте купили оригинални Пролонг-Мак по најповољнијој цени на тржишту потребно га је наручити на његовом званичном сајту где се тренутно нуди по сниженој цени од 69 евра уместо 138 евра.

Да бисте искористили овај попуст на цену Пролонг-Мак-а, довољно је да одете на званични сајт произвођача и унесете своје име, презиме и број телефона. Телефоном ће вас контактирати оператер корисничке службе коме можете саопштити адресу за испоруку. Када се ово уради, само морате да сачекате неколико дана да бисте добили испоруку директно код куће. Није потребно да платите Пролонг-Мак унапред јер можете платити курира приликом испоруке.

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ