Осам страних језика и начин да их научите за неколико недеља. То је немогуће? Са Линг Флуентом то је могуће. Иновативна, брза и ефикасна метода!

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ

Учење страних језика је такође веома важна ствар. Могућност разумевања неких језика је задовољство, али пре свега погодност приликом путовања у иностранство и велика предност при тражењу посла.

Иако постоји много метода, курсева и лекција страних језика, савладавање страних језика није лако. Граматичка конструкција, тешко памтљиво лексичко поље, добар изговор и пажња често су препреке које многи људи не могу да превазиђу. Ова врста баријере брзо обесхрабрује оне који се окушају у учењу новог језика и не дозвољава правилно учење језика. Суочени са овим проблемима, уведен је нови метод: Линг Флуент!

Шта је ЛИНГ ФЛУЕНТ

Принцип рада апликације Линг Флуент је веома једноставан: отворите програм и затим са листе доступних језика изаберите језик који желите да почнете да учите. Сама апликација ће приказати скуп подударања, груписаних у интуитивне категорије као што су здравље, посао, породица, олакшавајући свеобухватно учење. Затим само пратите упутства на екрану – научите следеће речи, научите како да их користите у оригиналним реченицама и њиховом изговору.

Употреба мултимедијалне платформе за е-учење такође утиче на ефикасност методе, јер учење постаје занимљивије, атрактивније и разноврсније. Поред тога, можете проверити и статус учења и постигнути напредак, а понављањем вежби можете ефикасно нове речи и научити како да их користите у нормалној међуљудској комуникацији.

Како ЛИНГ ФЛУЕНТ функционише

Линг Флуент је практичан и лак начин за учење речника на страном језику, захваљујући коме можете брзо и без проблема да комуницирате током одмора или рада у иностранству. Важно је истаћи да метода делује у свим узрастима; није битно да ли тек почињете да учите одређени језик, или га мало жваћете – метод учења је исти и зато добро функционише чак и за људе који почињу да уче у старијој доби.

Учење засновано на мултисензорној методи користи сва чула истовремено да би учење било ефикасно. Испоручује информације мозгу на све могуће начине. Као резултат, нови речник се може брзо и трајно запамтити. Мултисензорни метод је алтернатива монотоном и заморном памћењу појединачних реченица.

Шта мултисензорни метод чини још ефикаснијим на платформи Линг Флуент?

Мултисензорно учење је ефикасно само по себи, јер наш процес целоживотног учења пролази кроз оно што чујемо, посматрамо и повезујемо. Неке ствари памтимо боље, друге мање, а све зависи од њихове учесталости употребе и њиховог односа према одређеној особи или ситуацији. Исто важи и за мултисензорно учење које се може побољшати на неколико једноставних начина:

  • Употреба система понављања и усклађивања речи са релевантним тематским категоријама. Метода Линг Флуент укључује иновативну шему прегледа реченица која вам омогућава да их запамтите веома брзо. Осим тога, процес лектуре вам помаже да научите нови речник и запамтите изразе које већ знате. Као резултат, ваше знање се стално јача.
  • Контекстуално подударање израза и речи омогућава вам да их аутоматски препознате када се појаве у изненадној ситуацији. У том случају, готови изрази, обрасци и целе реченице су спонтане у било ком тренутку. Да би овај метод био још кориснији, користе се додатне илустрације које стимулишу механизам везивања. Ово омогућава памћење страног језика пет пута брже од традиционалних курсева језика.
  • Слушање изговора речи повећава ефикасност мултисензорне методе и учи правилном изговору.

Све наведене методе додатно повећавају ефикасност стицања знања кроз ангажовање свих чула. Коришћење такве комбинације на платформи Линг Флуент обезбеђује брз и ефикасан метод учења страног језика који ће вам остати у сећању до краја живота.

Како користити ЛИНГ ФЛУЕНТ

Сваки час са различитим наставником уводи другу тему, коју претходно сам наставник најави. Омогућава учесницима да се правилно припреме и провере своје знање из следећих одељака: упознајмо се, суштински изрази, људске и карактерне особине, дом, посао и професије, слободно време и хобији, храна, одећа, породица и пријатељи, путовања и туризам, куповина и услуге, спорт, новац, места, здравље, технологија, празници и прославе, школа и образовање, технологија, медији, култура, државе и континенти, изрази љубазности, придеви и најважнији глаголи.

Потребни су само квалитетни звучници или слушалице и приступ интернету да бисте имали користи од часова разговора са наставником. Такође можете користити свој паметни телефон или таблет – само инсталирајте мобилну апликацију.

Савршено учење језика, захваљујући Линг Флуент-у, постаје природан и интуитиван процес.

ЛИНГ ФЛУЕНТ резултати

Уз Линг Флуент, учите стране језике захваљујући мултисензорној методи. Платформа вас такође мотивише да научите нове изразе и речи јер представља напредак са процентуалним вредностима. Пре свега, помаже да се поврати самопоуздање када је у питању лингвистика. Многи људи мисле да знају бар један страни језик. Нажалост, у непредвиђеној ситуацији која захтева коришћење њихових језичких вештина, често имају неку врсту менталне блокаде због недостатка праксе у разговору са другим људима. Узимајући ово у обзир, платформа Линг Флуент нуди и могућност разговора и лекција са наставником, који се фокусирају на учење правилног изговора и речника, као и омогућавају вам да се упознате са одређеном језичком културом.

ЛИНГ ФЛУЕНТ цена и где га купити

На ограничено време, званични дистрибутер курсева језика методе ЛИНГ ФЛУЕНТ припремио је специјалну понуду резервисану за италијанске кориснике. Понуда за само 59 евра уместо 118 евра Укључује 100% гаранцију поврата новца за купљени курс језика ако не донесе очекиване резултате.

Да бисте искористили ову временски ограничену промоцију, само се повежите на званичну веб страницу, попуните формулар за регистрацију и сачекајте позив корисничке службе, остало ће бити објашњено корак по корак.

ЛИНГ ФЛУЕНТ сведочења

„Ко би рекао да ћу и ја једног дана моћи да течно разговарам на немачком, а да се не осећам срамотно! То је нешто на чему сам одувек завидела и сада је захваљујући Линг Флуенту све постало нормално. Нешто више од недељу дана, наравно, омогућило ми је да водим једноставне, али течне разговоре и сада као да одувек знам немачки. Ова метода функционише”.

~ Росалба, 31 година

„Са пријатељима сам планирао путовање живота. Два месеца око света пре понирања у одрасли живот. Једини проблем је био…