ИмуноГелИмуноГел је дезинфекциони гел доступан уз експресну испоруку широм Италије. У историјском тренутку као што је овај сви смо свесни опасности и замки клица, бактерија, вируса и слично. Овај природни антибактеријски гел је спреман за употребу и погодан је за употребу у било ком тренутку.

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ

Погодност што можете да добијете овај дезинфекциони гел директно код куће за неколико дана учинила га је једним од најпопуларнијих производа у рецензијама онлајн форума. Захтеви су веома велики, али компанија успева да испуни све поруџбине веома брзо и као што ћемо видети, нуди две заштитне маске за свако паковање ИмуноГела!

Коронавирус: симптоми и ризици

Према Светској здравственој организацији, коронавируси су породица вируса који су способни да изазову најразличитије болести, у распону од обичне прехладе до озбиљнијих болести као што су тешки акутни респираторни синдром (већини познат као САРС) и блискоисточни респираторни синдром (познатији као МЕРС).

Ова врста вируса се првобитно преносила са животиња на људе. САРС се, на пример, преноси са цибетки на људе, док је МЕРС дошао да инфицира људе од врсте камила. Велики је број већ познатих коронавируса код животиња које још нису заразиле људе.

Назив цоронавирус потиче од латинске речи цорона, што значи ореол. ако се посматра под електронским микроскопом, чини се да је овај вирус окружен короном.

Кинеске власти су почетком јануара идентификовале нови коронавирус, који је сада проглашен светском пандемијом, и од тада је добио име САРС -ЦоВ-2, с обзиром да је реч о новом соју који никада није идентификован код људи.

Тренутно једна од ретких ствари у вези са овим вирусом је да се преношење дешава са човека на човека, преко микроскопских капљица које се избацују кијањем, кашљањем или чак само разговором. није јасно колико овај вирус остаје активан на површинама и зато је једно од ретких доступних оружја превенција.

имуногел, антибактеријски, дезинфекциони

Који су симптоми?

Такође, према Светској здравственој организацији, типични симптоми инфекције коронавирусом могу укључивати, али нису ограничени на, грозницу, сув кашаљ без флегма, кратак дах и отежано дисање. У тешким случајевима, посебно у присуству других болести или компромитованог имунолошког система, може довести до упале плућа, отказивања више органа и смрти.

Тренутно се процењује да се период инкубације – то је време између инфекције и појаве првих симптома – креће од 1 до 14 дана, у просеку 4/5 дана.

Међутим, постоје и заражене особе за које се чини да су асимптоматски, што значи да не показују симптоме упркос томе што је вирус откривен у њиховим системима. Ови други су међу главним преносиоцима вируса јер можда нису свесни да су заражени и заразе друге субјекте.

Опширније: Екстракт куркуме – за свежу кожу и добро здравље

ИмуноГел делује и штити

имуногел, жена

Овај дезинфекциони гел делује чим се нанесе на руке. Хајде да анализирамо карактеристике које га чине тако практичним и ефикасним за коришћење у овом тренутку потребе;

  • АНТИСЕПТИЧКО ДЕЛОВАЊЕ – Има природно дезинфекционо, бактерицидно и вируцидно дејство. Захваљујући специјалној формулацији гела може се користити без марамица или воде.
  • ДЕРМАТОЛОШКИ БЕЗБЕДНО: Захваљујући свом потпуно природном саставу овај гел може да користи било ко у било ком тренутку, укључујући и оне са посебно осетљивом кожом.
  • ФОРМУЛА СПРЕМНА ЗА УПОТРЕБУ: Формулација са тренутном ефикасношћу која помаже да се ефикасно смањи деловање клица, вируса и бактерија, остављајући кожу свежом и меком.

Које састојке садржи овај природни дезинфекциони и антибактеријски гел?

гел, састојци

Као што је већ поменуто, ИмуноГел има формулацију природног порекла, веома моћну, али у исто време безбедан и без контраиндикација и нежељених ефеката, чак и ако се користи континуирано. три главна састојка у основи ефикасности овог дезинфекционог гела су:

  1. ГЛИЦЕРИНЕ – глицерин је у стању да допринесе регенерацији ћелија, помажући да се природне баријере коже одрже непромењене, ефикасно ометајући пролиферацију бактерија.
  2. УЉЕ ЧАЈЕВЦА – Уље чајевца је опште познато по својим јаким антисептичким и антивирусним својствима. супстанце садржане у њему су у стању да убију различите бактерије и вирусе.
  3. ЈАБУЧНО СИРЋЕ – јабуково сирће је укључено у састав овог гела због своје способности да тонизира кожу.

Сваки састојак има добро дефинисану акцију, али је истовремено синергичан са преосталом композицијом. Очигледно, због одсуства штетних хемијских једињења, ИмуноГел не захтева рецепт.

Како да користите ИмуноГел да бисте се заштитили

Овај гел се може користити по потреби иу било ком тренутку ако се укаже потреба. Практична боца која је згодна за ношење са собом омогућава практично дозирање. Када се производ нанесе на ваше руке, само их протрљајте покушавајући да покријете целу површину и оставите да се осуши. За неколико секунди и са неколико једноставних гестова заштитићете се од свих оних ситуација у којима бисте могли доћи у контакт са подмуклим непријатељима.

Више информација о употреби овог дезинфекционог гела можете пронаћи на продајном паковању оригиналног производа.

Где купити овај дезинфекциони гел да бесплатно добијете заштитне маске?

имуногел, антибактеријски, дезинфекциони

С обзиром на одређени период, произвођач ИмуноГел-а је одлучио да понуди производ са заиста повољним промоцијама. Каталошка цена бочице овог дезинфекционог гела је 98 €, али захваљујући одлуци произвођача да дистрибуира производ само преко званичног сајта могуће је искористити најмање 50% попуста и следеће промоције:

  • Ако купите 2 паковања ИмуноГел-а, добићете 2 заштитне маске БЕСПЛАТНО, све за само 49 евра.
  • Ако купите 5 паковања ИмуноГела, добићете 15 заштитних маски БЕСПЛАТНО, све за само 109 евра.
  • Ако купите 12 паковања ИмуноГела, добићете 28 заштитних маски БЕСПЛАТНО, све за само 199 евра.

За разлику од многих производа које можете пронаћи на Амазону, Алиекпресс-у или Ебаи-у, трошкови доставе су бесплатни, производ је одмах доступан и испоручује се на одабрану адресу за неколико дана, а може се платити и приликом испоруке.

Да бисте га добили, довољно је да попуните формулар за наруџбу, прикажите на званичној страници и моћи ћете да заштитите себе и своју породицу, без напуштања куће.

Предлог

Чувајте се лажних вести. Да бисте се заштитили од напада бактерија, клица, вируса и тако даље, заборавите на „уради сам“ производе и оне предложене у објавама на друштвеним мрежама. Ослоните се на добре, безбедне и проверене производе који могу бити безбедни за употребу да вам помогну да одговорите на напад ових микроскопских непријатеља.

Суштина: ИмуноГел То је висококвалитетан производ са доказаном ефикасношћу погодан за све који желе да се заштите од напада малих, али моћних непријатеља нашег здравља. тренутна доступност, сигурност и промоције које се нуде онима који наручују из Италије, чине га …