Вивесе Сенсо Дуо ОилВивесе Сенсо Дуо се може сматрати еликсиром лепоте за косу направљеном од природних и биљних компоненти. Његова формула такође нуди бројне заштитне састојке као што су витамини и цинк.

Вивесе Сенсо Дуо је у интеракцији са свим функцијама које могу олакшати раст здраве косе интервенишући на оним механизмима који уместо тога ометају здрав раст.

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ

Стање и изглед наше косе може се сматрати одразом здравља нашег тела. Када нам је коса сјајна, здрава, густа и његованог изгледа, много смо привлачнији у очима оних који нас гледају, дакле права визит карта. Нажалост, данас многи мушкарци, али и жене, имају прави проблем са изгледом и здрављем своје косе. Многи мушкарци пате од ћелавости и алопеције, а многе жене су принуђене да се носе са евидентним проређивањем, а посебно са танкошћу своје косе. Много је фактора који утичу на овакво стање, осим одређене генетске предиспозиције, ту су несумњиво стрес, чести третмани и исхрана сиромашна витаминима и минералима, веома важним компонентама за процес раста косе.

Занимљива чињеница

Колико косе губимо дневно? – колико косе дневно треба да падне на здраву кожу главе без проблема? У просеку, коса која опада сваки дан варира од 70 до 80, али пад између 40 и 120 је и даље нормалан, ова варијабилност зависи од броја још активних фоликула које имамо на кожи главе и од брзине њиховог циклуса поновног раста. .

пријатељи

Вивесе Сенсо Дуо Оил: да ли ради? Мишљења?

Узимајући у обзир критике и мишљења о ефикасности овог препарата које су објавили они који су већ имали прилику да се окористе његовим ефектима, Вивесе Сенсо Дуо серум за губитак косе свакако је вредан пажње.

Овај природни третман такође долази по приступачној цени која такође омогућава дуготрајну употребу без утицаја на ваш буџет за негу, и са задовољавајућим ефектима и за жене и за мушкарце. Производ постаје све популарнији због своје способности да пружи благотворне ефекте без обзира на узрок стањивања, губитка или ломљивости косе.

Вивесе Сенсо Дуо шампон: како га користити?

Упутства за употребу и примену Вивесе Сенсо Дуо уља су приказана на продајном паковању, али, како је генерално навео произвођач, овај окрепљујући третман против опадања косе треба примењивати три пута недељно, или више по потреби, најмање четири узастопне недеље. Производ се може користити и превентивно, за ублажавање сезонских замена, јер нема контраиндикација и нежељених ефеката.

Вивесе Сенсо Дуо Оил

Састав састојака и ефекти Вивесе Сенсо Дуо Оил

  • аргинин: је у стању да оксигенише фоликуле длаке повећава производњу кератина, који је главни градивни блок здраве косе.
  • Сцутеллариа Баицаленсис: Вековима коришћен у кинеској медицини, овај екстракт има антиинфламаторна својства, побољшава функционалност крвних судова и подстиче микроциркулацију у кожи главе, што је изузетно важно за исхрану луковица косе.
  • кофеин: има позитиван утицај ове супстанце на здравље косе. Додатак кофеина Вивесе Сенсо Дуо формули чини сијалице за косу активним, док блокира прекомерно лучење не баш корисног облика тестостерона, који је одговоран за андрогену алопецију.
  • Кокосово уље: у стању је да ојача корен косе, ефикасно смањује њено слабљење и предиспозицију за опадање.
  • Екстракт камелије: садржи комбинацију незасићених масних киселина и одређеног броја витамина, који су у стању да затворе кутикуле косе и подстичу компактну структуру.
  • Екстракт соје и пшеничних клица: обезбеђују вредне нутритивне компоненте као што су сложени шећери који служе за продужење анагене фазе, повећавајући број и дебљину косе.
  • Екстракт семена бундеве: витамини Б и К, заједно са омега 3 киселинама јачају структуру косе чинећи је отпорнијом на оштећења.
  • Уље семена руже: који обезбеђује бројне витамине познате као природни антиоксиданси. Витамини А, Ц и Е служе за заштиту фоликула од деловања слободних радикала, ефикасно ограничавајући њихов пад.

Вивесе Сенсо Дуо Оил

Вивесе Сенсо Дуо: Која је његова цена?

Али сада се питате која је цена Вивесе Сенсо Дуо и где га купити по најбољој цени. Одговор је само један, једини начин да будете сигурни да ћете добити оригинални Вивесе Сенсо Дуо третман удобно код куће по најбољој могућој цени је да га купите директно на веб страници произвођача (оригинални Вивесе Сенсо Дуо се заправо не налази у апотеци или а камоли на сајтовима за продају на мрежи као што су Амазон и Ебаи).

Штавише, куповином третмана са званичног сајта, могуће је искористити попуст који омогућава италијанским корисницима да купе Вивесе Сенсо Дуо са попустом од 45% на уобичајену цену. Могуће га је купити за само 59 евра уместо за 107 евра.

Вивесе Сенсо Дуо Оил

Да бисте га наручили, једноставно попуните формулар за поруџбину који ћете пронаћи на званичном сајту Вивесе Сенсо Дуо и сачекајте да вас контактира корисничка служба која ће вам пружити информације о испоруци.

За неколико дана ћете добити третман косе код куће. Вивесе Сенсо Дуо ће бити плаћен куриру приликом испоруке.

ПОРУЧИТЕ ОДМАХ